Видео: Ќерката на Ќеба предмет на исмејување кај Американците!

Loading...

Наташа Којиќ веќе некое време живее во Америка а изгледа и дека решила да се омажи за милионер. Наташа Којиќ веќе некое време живее во Америка а изгледа и дека решила да се омажи за милионер. Таа се пријавила за учество во емисијата Milionare Matchmaker, која одбраните кандидаткиги носи пред камерите и за нив одбира најбогати клиентки со кои ќе ги спои. Сепак, Таша не успеала да стане натпреварувачка во емисијата, бидејќи решиле да ја исмеат пред камерите.
„Ти си поп пејачка и имаш 29 години“ ја прашаа на аудицијата, а откако одговори потврдно, исмејувајќи и се ја прашаа: „А колу долго веќе имаш 29?“
Погледнете го видеото на следната страна:

Наташа Којиќ веќе некое време живее во Америка а изгледа и дека решила да се омажи за милионер. Таа се пријавила за учество во емисијата Milionare

loading...
Loading...