Видео кое ќе ви го промени животот

Loading...

Ова видео ќе ви покаже дека не е тешко да се биде човек. Правејќи мали дела за другите луѓе не чини ништо, а ни ја враќа насмевката, убавото чувство и најважно од се – заразно е.
 
Видео: youtube
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Ова видео ќе ви покаже дека не е тешко да се биде човек. Правејќи мали дела за другите луѓе не чини ништо, а ни ја вра

loading...