Видео: Кои се тие ММА фајтери, добија ќотек од дечки што бранеа нападната девојка

И тоа се случува, момци кои сакаа да заштитат една нападната девојка им удрија машки ќотек на ММА фајтери.
Сево ова се случува на бензиска пумпа, а сигурносната камера го евидентираше сето тоа па сега е достапно и на интернет.
Се работи за поранешниот фајтер Мигел Фалкао кој откако имал обид да удри девојка предизвикал гнев кај нејзините другари кои едноставни им удриле добар ќотек на него и на неговиот другар, актуелниот фајтер Кај Мену, кој се наоѓа во критична состојба.И тоа се случува, момци кои сакаа да заштитат една нападната девојка им удрија машки ќотек на ММА фајтери.

Пронајдете не на следниве мрежи: