Видео: Колку се стари нашите уши?

Loading...

Стареењето на ушите е често побрзо од стареењето на остатокот на нашето тело.Процесот на стареење се рефлектира во различни делови на нашето тело. Со текот на годините, нашиот слух ослабнува, а внатрешното уво престанува да се регенерира. 
AsapScience направи снимка со која ќе можете да утврдите дали вашите уши се постари од вашето раѓање. 
На следната страница погледнете го видеото и проверете колку се стари вашите уши: 

Процесот на стареење се рефлектира во различни делови на нашето тело. Со текот на годините, нашиот слух ослабнува, а внатрешното уво престанува да

loading...
Loading...