Видео: „Косач на смртта“ напаѓа на гробишта?

Loading...

Локалните гробишта во Албакерки, Њу Орлеанс, стана омилено место на мистериозен маж, облечен како косачот на смртта.
 Човекот прво бешезабележан минатиот месец на гробиштата во Сан Хозе, носејќи црна наметка врз бел фустан. Лицето му беше покриено и повремено носеше букет цвеќе, кој изгледаше како да го откорнал од блиското подрачје, објавува телевизијата KRQE.
Мистериозниот човек го снема некое време, но минатиот викенд повторно се појави и се согласи да даде интервју за локалната телевизија.

Тој изјави дека неговото име е „Light Wanderer“ и дека доаѓа на гробиштата само за да се моли.
„Луѓето нема потреба да се плашат од ништо, освен оние кои сакаат да предизвикаат штета и болка“ – рече тој.  
Човекот прво бешезабележан минатиот месец на гробиштата во Сан Хозе, носејќи црна наметка врз бел фустан. Лицето му беше покриено и повремено носеш

loading...
Loading...