Видео: Лепа Брена ги расплака сите со нејзиниот филм!

Премиерата на филмот на Лепа Брена „Години на слаткиот грев“, и промоцијата на спотот за песната “Voliš i ne prolaziš” одржана е денеска.Лепа Брена го претстави периодот на кариерата од 1982 до 1992 година од кои најмногу ставила акцент од нејзината блескава кариера, но и малку познати детали за кои прв пат ги открива пред јавноста, а кои и се случиле на десетгодишната турнеја на Лепа Брена и Сладок Грев.
Луѓето кои присуствувале на премиерата се расплакале кога ги гледале емотивните моменти кои се прикажани во 30 минути (прва епизода од филмот) кариерата на Лепа Брена.
Многубројни колеги од музичката сцена како и голем број на пријатели беа дел од овој спектакал.
Лепа Брена го претстави периодот на кариерата од 1982 до 1992 година од кои најмногу ставила акцент од нејзината блескава кариера, но и малку позна

Пронајдете не на следниве мрежи: