Видео: Љубовна приказна за која не постојат зборови што можат да ја опишат!

Loading...

Парот Келси и Лари се дел од ретка, нераскинлива љубовна врска која за само неколку часа го пропатува светот.Лари бил најголемата средношколска ѕвезда, а Келси неговата најголема поддршка. Свесни биле дека ќе останат заедно до крајот на животот и не постоело ништо што ќе ги убеди во спротивното.
Но,само  неколку години подоцна, трагедијата на Лари им ги уништила соништата. Или барем сите така мислеле.
Она што следи подоцна не се опишува со зборови, ќе мора да го погледнете и да ја доживеете бурата од емоции собрана во само 3 минути.
Погледнете го видеото на следната страна:

Лари бил најголемата средношколска ѕвезда, а Келси неговата најголема поддршка. Свесни биле дека ќе останат заедно до крајот на животот и не постое

loading...
Loading...