Видео: Лугано изјави дека Нејмар бил слаб играч, па си го доби одговорот…

Диего Лугано беше дел од хуманитарниот натпревар во кој учествуваше и Нејмар, за кого изјави дека не бил толку добар како што зборуваат сите, е, можеби ќе се кае поради таа изјава, бидејќи бразилецот му возврати, но не со зборови…Диего Лугано беше дел од хуманитарниот натпревар во кој учествуваше и Нејмар, за кого изјави дека не бил толку добар к

Пронајдете не на следниве мрежи: