Видео: Луѓе помагајте – Владимир од Њујорк ја бара Ева од Македонија преку радио

Loading...

На 9-ти февруари во утринската програма на едно српско радио се случило нешто што не се слуша често. Всушност водителите морале да пренесат една убава и интересна љубовна приказна, чие што сценарио верувајте до сега не сте го виделе и чуле на нашите простори.
Станува збор за Владимир кој живее во Њујорк и Ева која е од Македонија.
Пораката која Владимир им ја пратил на водителите на утринската програма гласи од прилика вака:

 
„Здраво луѓе, ве слушам редовно иако сум далеку од родниот град, во Њујорк. Пред неколку дена налетав на нешто најубаво, на Ева. Срцето ми беше поголемо кога ми кажа дека е Македонка. Ева ми даде контакт, но јас го изгубив, извинете малку сум несмасен. Знам само дека се заљубив и дека ја барам, дека вие можете да ми помогнете. Затоа ве замолувам да ја пронајдете. Ева од Њујорк пристигна на 8 февруари во Скопје. Ете…ја видов само еднаш во њујоршкото метро, а веќе ми недостасува“
 

Се чини дека станува збор за љубов на прв поглед, па ајде  да му помогнеме на Владимир да ја пронајде Ева!Всушност водителите морале да пренесат една убава и интересна љубовна приказна, чие што сценарио верувајте до сега не сте го виделе и чуле на нашит

loading...
Loading...