ВИДЕО: Македонка сведочи за масакрот во Ница!

Loading...

Незапамтен хорор се случи на улиците во Ница. Македонка за Сител сведочи за крвавиот масакар кој се случи вчера.Прославата на Денот на Бастија се претвори во стампедо на луѓе испаничено трчаат на сите страни.
Засега 74 луѓе загинаа кога камионот налета буквално на нив. Според некои извори се слушнале и пукотници. Повеќе од сто луѓе се повредени, а 42 се наоѓаат во критична состојба.
Слушнете го сведоштвото:

Видео: СителПрославата на Денот на Бастија се претвори во стампедо на луѓе испаничено трчаат на сите страни.
Засега 74 луѓе загинаа кога камионот налет

loading...