Видео: Мечот меѓу Мирко „Кро Кап“ и Федор најдобар до сега

Од страна на порталот „411“ борбата меѓу Мирко Филиповиќ (Кро Кап) и Федор Емелианенко од 2005-тата година е прогласена за најдобра во историјата на ММА.Борбата беше во 2005-тата година, а од тогаш, па до ден денешен, љубителите на ММА фајтот сеуште немаат видено борба како оваа меѓу Федор и Мирко.
По трите одиграни рунди, за победник од страна на судиите беше прогласен русинот Федор.
Во видео прилогот можете да се уверите за спектаклот кои го приредија Кро Кап и Федор.Борбата беше во 2005-тата година, а од тогаш, па до ден денешен, љубителите на ММА фајтот сеуште немаат видено борба к

Пронајдете не на следниве мрежи: