Видео: Мими Оро има сериозна конкуренција

Loading...

Сенада Нуркиќ се прославила кога на прашањето на новинарот дали некој маж се развел поради нејзе, таа одговорила: „Не, кај мене дискрецијата е загарантирана“. 
Српската старлета Мими Оро доби опасна конкуренција во Босна и Херцеговина – Сенада Нуркиќ која стекнува популарност како Маца Дискреција.
За слава и беше потребно само едно картко „интервју“. Простодушна, 23- годишната девојка од околината на Тузла која, вели, прекарот го добила затоа што „е мила како мачка“ рекла дека помеѓу останатото, пее од својата 12-та година, и дека нема многу пријатели но затоа има многу непријатели…
Сето тоа остана во длабока сенка по одговорот на прашањето дали некој маж се развел поради нејзе. Огдоворила кратко и јасно:
„Не. Нема потреба за тоа. Дискрецијата е загарантирана.
Погледнете го целото спектакуларно интервју со Маца:

 
Српската старлета Мими Оро доби опасна конкуренција во Босна и Херцеговина – Сенада Нуркиќ која стекнува популарност како

loading...
Loading...