ВИДЕО: Младоженецот ја оставил 5 ДЕНА пред свадбата, а таа направила нешто незаборавно!

Loading...

Што би направиле кога би дознале дека свршеникот одеднаш и тоа само неколку дена пред свадба реши да ја откаже церемонијата? За повеќето, тоа навистина би било ужасно искуство, но оваа млада дама направи нешто незаборавно.Шелби Свинк (23), доживеа нешто на што сигурно не би сакала да се сеќава. Нејзиниот свршеник од сѐ уште непознати причини, ја оставил само 5 дена пред свадбата. Освен тага во срцето, Шелби чувствувала гнев и згора на сѐ, морала на сите да им објаснува што се случило. Таа откажа сѐ, освен фотографирањето.
Имено, Шелби одлучила со своите деверуши и родителите да направи незаборавни фотографии од уништувањето на венчаницата. Таа објасни дека со тој потег почуствувала големо олеснување, а освен тоа, доживеала и незаборавно искуство.

Уништената венчаница е изложена во еден салон за венчаници, а сѐ додека стои во излогот, сите приходи од продадените венчаници ќе бидат донирани на организацијата Be free evolution, која дејствува во Африка.
Погледнете како изгледаше незаборавното искуство на Шелби:
Шелби Свинк (23), доживеа нешто на што сигурно не би сакала да се сеќава. Нејзиниот свршеник од сѐ уште непознати причини, ја оставил само 5 дена п

loading...
Loading...