Видео: „Моделките“- несопирливи! И овој пат со нов провокативен спот!

Loading...

Едноставно… Тие се… рај за очи и уши! 
И покрај тоа што се „трн во око“ на љубоморните девојки, тема на разговор на мажите кои ги нарекуваат со погрдни имиња а потајно ги посакуваат, мета на озборувања – „Моделките“ не запираат. Уште поупорно итаат кон целта и врвот.
Поради провокативните сцени во  спотот за песната „Zucko“, тој веднаш беше отстранет од YouTube, за по неколку дена повторно да го објават – цензуриран.  Сега видеото е дозволено само за полнолетни.
Но, тоа не ги сопре за и понатаму да напредуваат во својата кариера.
За новогодишните празници тие ги почестија своите фанови со честитка од соништата снимена од кадрите за најновиот спот.
Во продолжение погледнете го најновиот спот на „Моделките“

 
 
  
И покрај тоа што се „трн во око“ на љубоморните девојки, тема на разговор на мажите кои ги нарекуваат со погрдни имиња а

loading...
Loading...