Видео: Момент на слабост – Севе се расплака пред публиката во Сараево

Loading...

Северина се расплакала на сцената во Зетра.Хрватската пејачка Северина Вучковиќ одржала спектакуларен концерт, пред сараевската публика во Зетра. Пејачката толку емотивно го доживеала овој настап, така што се расплакала на сцената.
Северина пред околу 9.000 луѓе пеела некои од своите препознатливи хитови како „Uzbuna“, „Lola“ i „Mili moj“, во текот на кои се расплакала и и порачала на публиката дека ја сака.
Печачката имала момент на слабост и во текот на изведувањето на песната „Grad bez ljudi“, па ја наведнала главата и почнала да плаче.
Пред самиот крај пејачката и се заблагодарила на публиката: „Ви благодарам што дојдовте. Јас сакав да студирам во Сараево, но се случи ‘91. година. Никој нема срце како вие. Ви благодарам што го нахранивте моето срце во овие денови кога тоа слабее.“

Хрватската пејачка Северина Вучковиќ одржала спектакуларен концерт, пред сараевската публика во Зетра. Пејачката толку

loading...
Loading...