Видео: На Дара Бубамара и испаднаа џиновските гради!

Loading...

Пејачката Дара Бубамара премиерно ја претстави својата нова песна „Опасен“ и спотот за истата.Пејачката Дара Бубамара премиерно ја претстави својата нова песна „Опасен“ и спотот за истата.
Во спотот има многу кадри во кои Дара се појавува во провокативни изданија, меѓу кои и оние каде на пејачката скоро ќе и испаднеа градите од корсетот.
Погледнете го видеото:

Пејачката Дара Бубамара премиерно ја претстави својата нова песна „Опасен“ и спотот за истата.

loading...
Loading...