Видео: На Катерина не и успеа продажбата на невиноста – реши да ја подари во реално шоу

Loading...

Катарина Миглиорини од 2012. година 4 пати до сега неуспешно ја продава својата невиност на аукција. Катарина Миглиорини од 2012. година 4 пати до сега неуспешно ја продава својата невиност на аукција. По низа перипетии, продажби, откажувања, бразилската студентка сега одлучи да ја смени насоката и да снима реално шоу

– Се откажувам од аукцијката, рекла за Хафингтон Пост.
Сега се одлучи за прв пат да спие со маж пред камери, во рамки на реалното шоу „Има нешто во врска со Катерина.“

Во шоуто ќе се натпреваруваат 20 мажи од различни делови на светот.
Победникот ќе има секс со 21 годишната девојка која по потекло е Бразилка, и истиот ќе добие парична награда од милион долари.
Заинтересираните кандидати веќе можат да се пријавуваат за учество, Катарина Миглиорини од 2012. година 4 пати до сега неуспешно ја продава својата невиност на аукција. По низа перипетии, продажби, откажувања, брази

loading...
Loading...