Видео: На кои уште начини покрај основните, можете да користите пена за бричење, пегла за коса, кармин…

Loading...

На кои се начини можете да ги користите овие а и многу други работи, погледнете во видеото кое следи…Дали сте знаеле дека пената за бричење одлично ги чисти трагите од шминка? Или дека со пеглата за коса можете да испеглате и блуза?
На кои се начини можете да ги користите овие а и многу други работи, погледнете во следното видео:

Дали сте знаеле дека пената за бричење одлично ги чисти трагите од шминка? Или дека со пеглата за коса можете да испеглате и блуза?
На кои

loading...
Loading...