Видео: Најдобрата реклама во историјата на Македонија

Loading...

За генијалноста и досетливоста на екипата на К-15 не треба многу да се коментира, а ова е уште еден доказ дека нивната популарност не згаснува. Рекламата од 90-тите за Глос производите на Алкалоид ја издвоивме за најдобра реклама на сите времеиња во Македонија. За генијалноста и досетливоста на екипата на К-15 не треба многу да се коментира, а ова е уште еден доказ дека нивната

loading...