Видео: Најдобрите смартфони на пазарот за есента 2014!

Loading...

Со сите осврти за iPhone 6 и 6 Plus, време е да разгледа големиот пазар на постоечки смартфони. Од „FindTheBest“, ги споредија спецификациите, карактеристиките и рејтингот за секој смартфон на пазарот, за да ги утврдат најдобрите 10 телефони денес. Ако го сакате најдобриот телефон во моментов, купете го „iPhone 6“.
Ако сакате добар телефон со ограничен буџет, земете го „Samsung Galaxy S4“ или „LG Nexus 5“, кој е година дена постар, но одличен е.
Ако сте подготвени малку, за неколку месеци ќе можете да го земете „Sony Xperia Z3“, а другата година во продажба ќе излезе „Samsung Galaxy S6“.
Ако сакате целосно отклучен телефон со сите најнови технологии за 450 долари, преселете се во Кина и купете го „Xiaomi Mi 4“.
Видеото можете да го погледнете на следната страница.

Ако го сакате најдобриот телефон во моментов, купете го „iPhone 6“.
Ако сакате добар телефон со ограничен буџе

loading...
Loading...