Видео: Најкраткиот фустан откако постојат Ѕвездите на Гранд, натпреварувачката покажа премногу!

Таа  секако остави голем печат во оваа сезона на Ѕвездите на Гранд, бидејќи низ досегашното  натпреварување, со своето играње мамеше безброј  погледи. Погодувате за кого станува збор?Теа Таировиќ низ оваа сезона освен гласот, го презентираше и својот стас, но и уметноста во играњето, со што  активно се занимавала неолку години.
Оваа натпреварувачка на Ѕвездите на Гранд отишла чекор понапред  кога во баражната емисија, во која не се избори за суперфинале,  се појавила во најкраткиот фустан  до сега. Теа одбрала весела псна па со  самото тоа растури на сцена. Резултат  на сето тоа  се и  гаќичките кои  се појавија на мегдан. Погледнете го настапот на Теа од 11-та минута од видеото.

Теа Таировиќ низ оваа сезона освен гласот, го презентираше и својот стас, но и уметноста во играњето, со што  активно се занимавала неолку год

Пронајдете не на следниве мрежи: