Видео: Најмистериозната книга во светот!

Loading...

Дали некогаш сте слушнале за најмистериозната книга во светот?!Оваа книга се смета за најмистериозна книга што постои во светот. Таа е напишана на непознат јазик и содржи голем број илустрирани бројки и слики чија содржина се уште е непозната и покрај долгогодишните истражувања на експертите. 
Некои од илустрациите потсетуваат на астролошки слики, но непознато е дали навистина се поврани со астрологијата или сосема нешто друго. 

 
Книгата е пронајдена во еден манастира, а најверојатно е пронајдена во 17 век од страна на војник. 
Погледнете го видеото за да откриете повеќе за оваа мистериозна книга, која најверојатно крие доста тајни за човештвото. 
Оваа книга се смета за најмистериозна книга што постои во светот. Таа е напишана на непознат јазик и содржи голем број илустрирани бројки и слики ч

loading...
Loading...