Видео: Најнова мода – Претворете го вашиот куќен миленик во чудовиште!

Loading...

Трендот доаѓа од Русија, од салонот за „разубавување“ на животни, чија сопственичка е Дарија Гоц од Екатеринбург.  „Кучето ни е некако досадно. Затоа одлучивме да го промениме, па затоа го обоивме во боите на пчела. Сега е посветло и позанимливо“ – изјави Екатерина Аидимирова, една од муштериите.

Боите, со кои се фарбаат кучињата, доаѓаат од Кореја, а Дарија Гоц тврди дека се апсолутно безбедни. Производителите тврдат дека не се штетни и дури имаат лековито дејство на животинското влакно.
Заштитниците на животни веќе се огласија, тврдејќи дека ваквото разубавување не е никаква злоупотреба на куќните миленици.

 „Кучето ни е некако досадно. Затоа одлучивме да го промениме, па затоа го обоивме во боите на пчела. Сега е посветло и позанимливо“ – и

loading...
Loading...