Видео: Најжестокиот танц на Марјана Станојковска и македонецот од Бродвеј

Loading...

За сите кои го пропуштија возбудливиот почеток на „Танц со ѕвездите 2“, ова е танцот на Марјана и Александар.Македонскиот танчер Александар Докулевски, кој со години живее и работи во Њујорк и танцува во најпознатиот театар во светот Бродвеј, учествуваше во првата епизода на втората сезона на „Танц со ѕвездите“.
Како партнерка во новогодишната ноќ, Александар ја имаше  манекенката, финалистка во претходната сезона и сегашна водителка на шоуто Марјана Станојковска.
За сите кои го пропуштија возбудливиот почеток на „Танц со ѕвездите 2“, ова е танцот на Марјана и Александар.

Македонскиот танчер Александар Докулевски, кој со години живее и работи во Њујорк и танцува во најпознатиот театар во светот Бродвеј, учествуваше в

loading...
Loading...