Видео: “Нејмар ја бакна девојката на Касиљас“!!!

Новиот играч на екипата на Барселона, Нејмар, се најде во рацете на некој бразилски фото-мајстор, па така тој наводно ја бакнува девојката на Касиљас, Сара Карбонеро.

Добрите познавачи на фудбалот ќе ја препознаат сликата, станува збор за бакнежот кој го доби Сара откако Шпанија стана Светски Првак во фудбал во Јужна Африка, па наместо Касиљас, бразилскиот фото-шоп мајстор го вметнал мошне добро Нејмар, ќе се сложите, направено е без никаква грешка.
Новиот играч на екипата на Барселона, Нејмар, се најде во рацете на некој бразилски фото-мајстор, па така тој наводно

Пронајдете не на следниве мрежи: