Видео: Нема да поверувате колку деца има овој човек!

Loading...

Американскиот продуцент Џеј Вилијамс изјавил дека има 34 деца,  и дека би имал и 200 доколку не користел кондом.Џеј Вилијамс до пред неколку дена бил само успешен  видео продуцент кој соработувал со бројни ѕвезди, а сега е тема број еден  во Америка по интервјуто во кое раскажал дека има 34 деца ( да добро прочитавте 34 деца) и тоа со 17 различни жени!
Во текот на разговорот  со водителката Ијана Ванзант, Вилијамс ги шокирал гледачите кога мртов ладен изјвил дека веројатно би имал и 200 деца доколку не користел кондоми! Тој признал дека поради големиот број на потомци, некои од нив дури не ги ни запознал, но тоа нема да го спречи да го зголеми овој број.

 
На прашањето дали размислува за вазектомија, Џеј одговорил :
„Секако дека не, немам никаков проблем со она што го створив.
Инаку, неговите деца се на старост од 3 до 26 години.
Џеј Вилијамс до пред неколку дена бил само успешен  видео продуцент кој соработувал со бројни ѕвезди, а сега е тема број еден  во Америка

loading...
Loading...