ВИДЕО: Нема да поверувате што Јована Јоксимовиќ му порачала на камерманот во емисија во живо

Сопругата на Жељко Јоксимовиќ, водителката Јована Јоксимовиќ, му се обрати на камерманот во емисијата во живо.Имено, на Јована не ѝ се допаднало тоа што е во крупен кадар, па одлучила да обрати внимание до режијата, иако во тој момент зборувала гостинка.
Погледнете што рече Јована:

Ja, kada loše izgledam pa nisam raspoložen za slikanje… pic.twitter.com/mxTgBVIVHC
— Ivan Jurkovic (@folkguru) September 5, 2016
Имено, на Јована не ѝ се допаднало тоа што е во крупен кадар, па одлучила да обрати внимание до режијата, иако во тој момент зборувала гостинка.

Пронајдете не на следниве мрежи: