Видео: Немојте многу да и се смеете – Кристина Ковач глуми во грчки филм!

Loading...

Кристина Ковач глуми во грчка ТВ серија!Посветената менторка од Х-Фактор, Кристина Ковач, на нејзината Фејсбук фан страна објави видео во кое може да ја видиме како глуми во еден грчки филм од '99 година.
Таа покрај долгиот коментар за видеото, на крајот напомена – „Немојте многу да ми се смеете!“
Погледнете каков коментар напиша Кристина за видеото на следната страна:

 

Post by Kristina Kovac.
Посветената менторка од Х-Фактор, Кристина Ковач, на нејзината Фејсбук фан страна објави видео во кое може да ја видиме како глуми во еден грчки фи

loading...
Loading...