Видео: НЕВЕРОЈАТНА глетка – Бебе извадено од урнатини!

Loading...

 Денес го нарекуваат „чудото од дете“.  Одливот на емоции во ова видео од 131 секунда, ќе ве остават без зборови. Моментот за вчудоневидување е на 1:34 секунди.
Видеото погледнете го на следната страница:  

Одливот на емоции во ова видео од 131 секунда, ќе ве остават без зборови. Моментот за вчудоневидување е на 1:34 секунди.
Видеото погледнете

loading...
Loading...