Видео: НЕВЕРОЈАТНА глетка – Песочна бура „проголта“ град!

Loading...

Неверојатна песочна бура во саботата вечерта го покри подрачјето на главниот град на американската држава Аризона, Феникс. Метеоролошкиот завод во САД ги предупреди возачите дека силен ветар кој носи песок, може да ја намали видливоста на тоа подрачје, пишува USA Today.
Околу 1200 објекти во населбата Сан Тан Вали останаа без електрична енергија.
На следната страница, погледнете го видеото од неверојатна бура. 

Метеоролошкиот завод во САД ги предупреди возачите дека силен ветар кој носи песок, може да ја намали видливоста на тоа подрачје, пишува USA Today.

loading...
Loading...