ВИДЕО-Неверојатна преработка: „Despacito“ испеана од илјадници луѓе во навивачка верзија и со трубачи

Несомнено е дека „Деспасито“ стана можеби и најголем светски хит во последниов период, имавме видено секакви инструментални преработки, а има и навивачка верзија придружена со трубачи.Хитот на Луис Фонси и Деди Јенки за само 4 месеци собра скоро една милијарда и 840 милиони прегледи ја Јутјуб.
Едни од најдобрите навивачи во Аргентина, навивачите на Сан Лоренцо направија одлична преработка на хитот „Деспасито“.
Погледнете како навивачката песна од илјадници грла, во придружба на трубачи и тапани:
 Хитот на Луис Фонси и Деди Јенки за само 4 месеци собра скоро една милијарда и 840 милиони прегледи ја Јутјуб.
Едни од најдобрите навивачи

Пронајдете не на следниве мрежи: