ВИДЕО: Неверојатна смрт – се затрупал во ѓубрето кое не го фрлил со години

Цели две недели Скип Бајнам од Далас се водел како исчезнат, се додека комуналната служба не го пронашла по дури два дена копање низ ѓубрето во неговиот дом.Иако точната причина за смртта не е точно позната, но се знае дека Скип страдал од болест на собирање непотребни работи.
Бидејќи неговата куќа била преполна со отпадвслужбата морала да влезат преку кров за да дојдат до него. Медиумите известиле дека купот со ѓубре достигнувал речиси четири метри.
Во нередот биле пронајдени и жива чивава, мртов ракун и две мртви кучиња. Куќата толку била наполнета со отпад, што  несреќниот човек не можел да стигне ни до тоалетот, па комуналните служби нашле пластични садови со измет и со урина.
Иако точната причина за смртта не е точно позната, но се знае дека Скип страдал од болест на собирање непотребни работи.
Бидејќи неговата к

Пронајдете не на следниве мрежи: