Видео: НЕВЕРОЈАТНО – Подигната ограда поради колбасица!

Loading...

Во Германија, според законот, подигната е една ограда – поради колбасица, непосредно до автопат. Прописите кажуваат дека на возачите и нивните сопатници не смее било каде да им се нудат колбасици, туку само на точно одредено растојание.
Поради тие правила,  власта беше немилосрдна, дури и кон првата и најстарата гостилница во Германија, која е изградена баш покрај еден автопат. 
Видеото можете да го погледнете на следната страница. 

https://www.dw.de/Прописите кажуваат дека на возачите и нивните сопатници не смее било каде да им се нудат колбасици, туку само на точно одредено растојание.

loading...
Loading...