Видео: Неверојатно спасување на бебе кое мајката го фрлила во WC школка!

Loading...

Нешто неверојатно се случило на еден факултет. Една Кинескиња се породила во тоалет, а потоа побегнала и го оставила бебето  во цевката.Полицијата верува дека младата жена се надевала дека на таков начин ќе ја сокрие бременоста, но WC школката не била полна со вода.
Плачот на бебето ги алармирало студентите кои викнале пожарникари. Кога тие пристигнале се зачудиле дека бебето заглавено во цевката е се ушете живо. Со брза реакција го спасиле.
„Беше скоро невозможно да го извадиме бебето. Паднало во канализациската цевка и се заглавило помеѓу третиот и четвртиот спрат“, рекол потпаролот  на пожарникарите, Тао Фанг.
Погледнете го видеото од неверојатното спасување на штотуку роденото бебе.

Полицијата верува дека младата жена се надевала дека на таков начин ќе ја сокрие бременоста, но WC школката не била полна со вода.
Плачот н

loading...
Loading...