ВИДЕО: Невреме со библиски размери го погоди рускиот град Сочи

Страшно невреме кое донесе бранови со висина до пет метри, го погоди рускиот град Сочи, па олимпиското село во ова место е претворено во огромен базен.Објавените снимки на интернет прикажуваат дека ниту насипот на брегот не можеше да ги сопре силните и високи бранови.
Над 150 дрвја биле откорнати, а патиштата и железницата се блокирани.
Исто така, сите летови од локалниот аеродром се откажани. Стотици луѓе се без струја и греење откако откорнатите дрвја ги уништиле бандерите и гасоводот.
Објавените снимки на интернет прикажуваат дека ниту насипот на брегот не можеше да ги сопре силните и високи бранови.
Над 150 дрвја биле от

Пронајдете не на следниве мрежи: