Видео: Николија: „Не носам градник,го следам примерот на мајка ми!“

Loading...

Атрактивната пејачка се фотографираше во провидна гардероба.Се по популарната пејачка Николија Јовановиќ не престанува да ја провоцира јавноста, а последниот во низата провокативни потези е и фотографирањето без градник.
Пред некое време и нејзината мајка во јавноста се појави без градник, што предизвика разни реакции кај нивните обожаватели.

– Не носам градник, по примерот на мајка ми која никогаш не носи – објаснува Николија.
Погледнете ја атмосферата од последната фотосесија на Николија:

 
Се по популарната пејачка Николија Јовановиќ не престанува да ја провоцира јавноста, а последниот во низата провокативни потези е и фотографирањето

loading...
Loading...