Видео: Новинари се степаа во емисија во живо!

Loading...

Двајца новинари од различни телевизиски куќи во Њујорк отишле на исто место да известуваат, па поради тоа и физички се пресметале. Погледнете ја тепачката во видеово.Двајца новинари од различни телевизиски куќи во Њујорк отишле на исто место да известуваат, па поради тоа и физички се

loading...