ВИДЕО ОД ДРОН: Шести ден по поплавите

Шести ден по поплавите, екипата на ТВ Нова од терен ја следи состојбата.Од денешните снимки со дрон може да се види дека механизацијата и утрово е излезена на улиците за да ги санира штетите, а исто така воочливо е дека голем дека од улиците и домовите во селото се исчистени од водата и калта.

Погледнете како изгледа Стајковци по смртоносното невреме што зафати делови од скопско.Од денешните снимки со дрон може да се види дека механизацијата и утрово е излезена на улиците за да ги санира штетите, а исто така воочливо е дека

Пронајдете не на следниве мрежи: