ВИДЕО: Огромна огнена топка ја осветли Флорида и ги вознемири граѓаните!

Огромна огнена топка ја осветли Флорида и ги вознемири граѓаните, а на социјалните мрежи во САД се поведе голема дебата што е причината за оваа појава.Граѓаните се јавувале и во полиција, распрашувајќи се што било тоа, но одговор не добиле.
На снимката се гледа како запалена топка паѓа кон земјата, а потоа експлодира.
Граѓаните се јавувале и во полиција, распрашувајќи се што било тоа, но одговор не добиле.
На снимката се гледа како запалена топка паѓа кон

Пронајдете не на следниве мрежи: