Видео: Онденга знае како се дава мајсторски гол!!!

Фудбалерот на ПСЖ, Ервин Онденга го освои интернет просторот откако неговиот фантастичен лоб-погодок против Штурм стана вистински хит на интернет меѓу спортските медиуми, фудбалските фанатици воодушевени од овој инзвонреден потег.Фудбалерот на ПСЖ, Ервин Онденга го освои интернет просторот откако неговиот фантастичен лоб-погодок против Штурм стан

Пронајдете не на следниве мрежи: