Видео: ОТИШЛА ДА СЕ СОНЧА НА ПЛАЖА, а тоа што го доживеала тој ден, ќе го памти ЦЕЛ ЖИВОТ

Loading...

Тоа што изгледаше како обичен сончев ден на една руска плажа, во неколку минути се претвори во вистински пекол.Времето е променливо, а мајката природа делува со голема брзина, оставајќи не неспремни. Но ова видео таа идеја ја подига на едно сосема друго ниво.
Тоа што изгледаше како обичен сончев ден на една руска плажа, во неколку минути се претвори во вистински пекол.
Уверете се сами во видеото на следната срана…

Времето е променливо, а мајката природа делува со голема брзина, оставајќи не неспремни. Но ова видео таа идеја ја подига на едно сосема друго ниво

loading...