Видео: Ова е за затвор!

Блејк Грифин остана неповреден по неспортскиот прекршок на Грег Оден. Првотимецот на Мајами избегна да не биде исклучен откако неспортски од втор степен го фаулираше Грифин, но сепак арбитрите проценија дека се работи за неспортска лична од прв степен и досудија две слободни фрлања и топка од страна. 

Погледнете го видеото на спорт365Првотимецот на Мајами избегна да не биде исклучен откако неспортски од втор степен го фаулираше Грифин, но сепак арбитрите проценија дека се работи

Пронајдете не на следниве мрежи: