Видео: Оваа девојка го снимала виножитото: Еден момент подоцна следеше нешто страшно…

Loading...

 Кога го извадила мобилниот телефон и почнала да снима, следел шок на животот…После дождот на небото се појавило прекрасно виножито и оваа девојка не можела да одолее а да не го сними, или макар да го наслика. Кога го извадила мобилниот телефон и почнала да снима, следел шок на животот.
Погледнете што се случило:После дождот на небото се појавило прекрасно виножито и оваа девојка не можела да одолее а да не го сними, или макар да го наслика. Кога го извадил

loading...