Видео: ОВАА СТАРИЦА НЕ ЗНАЕЛА ДЕКА ЈА СНИМААТ: Сега цел свет зборува за тоа што го направи на паркингот!

Loading...

Оваа старица изгледа била одлична танчерка во младоста и изгледа дека не ги заборавила танчерските движења…Со секоја наредна година стануваме постари и постари, но не е вистина дека се исчезнува со текот на времето. Постојат одредени моменти во нашите животи кои во нашите мисли остануваат цел живот.
Оваа старица изгледа била одлична танчерка во младоста и изгледа дека не ги заборавила танчерските движења кои одлучила да ги сподели со сите на паркингот пред еден маркет.
Нејзиниот танц за многу кратко време стана хит на интернет, а зошто го кажуваме тоа, ќе ви биде јасно откако ќе го погледнете видеото:
Old woman having fun by ludodobolaСо секоја наредна година стануваме постари и постари, но не е вистина дека се исчезнува со текот на

loading...