Видео: Пеколот наречен „Крокодил“: Млада девојка изедена одвнатре и чека да умре

Loading...

Кожа и месо и отпаѓаат од рацете и нозете, и пукаат крвните садови, има рани – кратери по телото кои се инфицирани – невозможна болка. Младата девојка во агонија чека да умре.Маргарита Шелкунова (28) и нејзиниот сопруг станаа зависници од дрогата канибал пред околу седум години. Жената ослепела , добила рак и ХИВ и докторите и кажале дека и преостануваат само неколку недели од животот. Иако таа успеала да се откаже од дрогаа, физички е целосно деформирана поради нејзиното дејство и во постојана болка чека смрт.
Ирена Дјадиченко (35) била на оваа смртоносна дрога две години. Ирена почнала да се дрогира од 14, но кога дилерите и завршиле во затвор , и покрај ризиците , кризата за дрога ја натерала да посегне по „крокодил“.
Крокодил пристигна и во САД. Д-р Алан Харис од Глостер , рече дека лекувал бездомници во триесеттите години со катастрофални повреди.

 
“Тој имаше кратер во рака , можете да ги видите коските и околното ткиво “, рече лекарот.
Дрогата го јаде телото одвнатре –  ткивото умира и често води до гангрена , проследено со ампутација , затоа и ја нарекуваат „канибал дрога“ зависниците , често се свесни за страшните последици од користењето на оваа дрога и повторно ја користат бидејќи е евтина иако им дава задоволство само еден час , а потоа започнуваат страшните последици .
Видеото е вознемирувачко.

Извор: mkd-news.comМаргарита Шелкунова (28) и нејзиниот сопруг станаа зависници од дрогата канибал пред околу седум години. Жената ослепела , добила рак и ХИВ и докто

loading...
Loading...