Видео: Перчоли со песна питачи на улица, но никој не го забележува!

Loading...

На Јутјуб постои видео снимка на која Петар Јојиќ – Перчоли, поранешниот учесник на Х-фактор, пее на улица за да заработи пари.На ова видео тој пее песна од Борис Новковиќ,а под описот на видеото пишува дека тоа е доказ дека не е точно дека знае да пее песни само од Здравко Чолиќ.
Перчоли во шоуто беше најзапаметен како имитатор на популарниот Чола, но не влезе во понатамошниот круг на натпреварувањето.

На ова видео тој пее песна од Борис Новковиќ,а под описот на видеото пишува дека тоа е доказ дека не е точно дека знае да пее песни само од Здравко

loading...
Loading...