Видео: Плаќала за часови по гитара, а совладала лекции за секс

Loading...

Лиса Тарнер сега има 44 години, а за британските медиуми ја раскажа својата приказна. Нејзиниот учителот ја злоставувал кога имала 12 години, а тој 26.
Во тоа време тој бил наставник по музичко, а таа била во хорот. Кога наполнила 13 години, почнала да зема часови за пеење и гитара, а тој и дал телефонски број да му се јавува. Односот им се променил кога го напуштила девојката, па почнал да ја носи на состаноци.
– Првиот пат ме однесе во Мекдоналдс на ручек. Потоа возеше, ме однесе на едно брдо и се паркираше. Се бакнувавме, и јас го допрев. Потоа имаше уште многу приватни часови, разговори по телефон и излегувања. Кога наполнив 14 години, имавме часови во неговиот дом. Мајка ми плаќаше во 20 долари за часови за гитара, а јас добивав лекции за секс – објаснува Лиса.
„Уште кога имав 13 години, пробавме да имаме секс, но бев премногу млада за пенетрација, па тој ме научи како да го задоволам орално. Една година подоцна имавме и секс. Не толку поради задоволство, колку поради возбуда околу сето тоа.“
Набрзо потоа, тие почнале да живеат заедно во Лондон, каде учителот Гери почнал да работи во основно училиште. Но нивната врска полека почнала да пропаѓа. Тој барал од неа да се однесува детинесто, да се игра со барбики и мечиња. Тој станал насилен, и физички и сексуално. Кога наполнила 19 години, таа сфатила дека мора да излезе од ваквата врска, но нејзините проблеми тек тогаш започнале.
 Лиса Тарнер сега има 44 години, а за британските медиуми ја раскажа својата приказна. Нејзиниот учителот ја злоставува

loading...
Loading...