Видео: Погледнете го новиот спот на Кајли Миног!

Loading...

Познатата музичка ѕвезда изјави: „Воодушевена сум од тоа како песната „Into The Blue“ е прифатена и едвај чекам да го слушнете остатокот од мојот албум“Кајли Миног го објави спотот за нејзиниот најнов сингл,„ Into The Blue“, кој ќе се најде на нејзиниот најнов албум, „Kiss Me Once“. Во наведеното видео австралиската ѕвезда се појавува пред огледалото на кое со кармин го испишува текстот на оваа песна.

„Правењето на овој албум беше едно интересно патување за мене, но тоа ми се допадна. Се создаде во време кога во мојот живот имаше доста промени, како и нови почетоци. Воодушевена сум од тоа како песната „Into The Blue“ е прифатена и едвај чекам да го слушнете остатокот од мојот албум“ – рече Кајли Миног.
Кајли Миног го објави спотот за нејзиниот најнов сингл,„ Into The Blue“, кој ќе се најде на нејзиниот најнов албум, „Kiss M

loading...
Loading...