ВИДЕО: Погледнете како Дилара мешаше на „Стани моме да заиграш“ на својата свадба

Loading...

Дилара од хит серијата „Парампарче“ или Ебру Оскан, оваа година се омажи со турскиот актер со македонско потекло, Ертан Шабан.Погледнете како веселата Дилара играше и мешаше на својата свадба и тоа на песната „Стани моме да заиграш“ отпеана на турски.
Погледнете како веселата Дилара играше и мешаше на својата свадба и тоа на песната „Стани моме да заиграш“ отпеана на турски.

loading...