Видео: Погледнете како меурчињата на -20 се претвараат во една вистинска магија

Loading...

Night HawkIn Light, цела зима испробувал најразлични работи на ниските температури, а неговиот последен проект му биле големите меури од сапуница.Ви предлагаме да го погледнете ова видео и да уживате во една прекрасна зимска магија…

Сигурни сме дека овој експеримент успеал и на повисоки температури, па ако имате волја можете да испробате и вие.
Ви предлагаме да го погледнете ова видео и да уживате во една прекрасна зимска магија…

Сигурни сме дека овој експеримент успеал и

loading...
Loading...